Back to top

Mau Monleón Pradas

MAU MONLEÓN

Artista i comissària feminista, treballa en qüestions de migracions, treball i violència de gènere. És doctora i professora titular en Belles Arts a la UPV i membre del Laboratori de Creacions Intermèdia LCI. Dirigeix la Plataforma de Lluita Contra la Violència de Gènere ACVG. Està especialitzada en art públic i activisme, videoart, fotografia, escultura i instal·lació.

Ha exposat en espais com Galeria Punt, Museu IVAM, sala La Gallera, Reials Drassanes, CAM i Galeria Tomás March de València, Juana d’Aizpuru de Madrid, North Gallery de Copenhaguen, fires ARCO de Madrid i Art Basel de Suïssa, Museu Pablo Gargallo de Saragossa, Sala Alameda de Màlaga, Central de Vapor de Berna, City Art Gallery Southampton (Anglaterra), Centre de la Vieille Charité de Marsella i Magasin-Centre National d’Art Contemporain de Grenoble (França), Uisi Kipinä Gallery de Lathi (Finlàndia), Kunstakademie München (Alemanya) o MUSAC, Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó.


Artista y comisaria feminista, trabaja en cuestiones de migraciones, trabajo y violencia de género. Es Doctora y Profesora Titular en Bellas Artes, UPV; miembro del Laboratorio de Creaciones Intermedia LCI. Dirige la Plataforma de Lucha Contra la Violencia de Género ACVG. Está especializada en arte público y activismo, videoarte, fotografía, escultura e instalación.

Ha expuesto en espacios como Galería Punto, Museo IVAM, Sala La Gallera, Reales Atarazanas,CAM y Galería Tomás March de Valencia, Juana de Aizpuru de Madrid, North Gallery de Copenhague, Ferias ARCO de Madrid y Art Basel de Suiza, Museo Pablo Gargallo de Zaragoza, Sala Alameda de Málaga, Central de Vapor de Berna, City Art Gallery Southampton (Inglaterra), Centre de la Vieille Charite de Marsella y Magasin-Centre National d’Art Contemporain de Grenoble (Francia), Uisi Kipinä Gallery de Lathi, (Finlandia), Kunstakademie München (Alemania) o MUSAC, Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León.

Post a Comment